Dispositivos e acessórios
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
Preparação 10min
Total 15min
6 porcji
Ingredientes
-
30 g rukoli
-
100 g szynki gotowanej pokrojonej na kawałki
-
30 g cebuli szalotki30 g cebuli
-
200 g serka kremowego, light podzielonego na kawałki
-
1 jajko ugotowane na twardo przekrojone na pół
-
½ łyżeczki musztardy
-
2 szczypty soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Sódio
333.2 mg
Proteína
6.7 g
Energia
423.8 kJ /
101.3 kcal
Gordura
6.3 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
4.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
ZDROWE ŚNIADANIA
10 Receitas
Polónia
Polónia