
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
ou 400 - 500 g dana eti kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar tane (opcional)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (opcional)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Nutrição
- por 3 kavanoz
- Energia
- 288 kcal / 1207 kJ
- Proteína
- 24 g
- Gordura
- 24 g
- Hidratos de carbono
- 0 g
- Fibra
- 9 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Sódio
- 3137 mg