Korean Bo ssam
TM6 TM5 TM31

Korean Bo ssam

4.7 (12 avaliações )

Ingredientes

Pork

  • 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
  • 50 g white sugar
  • 40 g sea salt
  • 4 tbsp brown sugar
  • 2 tsp grapeseed oil
  • 1 tsp sea salt

Ginger and spring onion sauce

  • 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 3 cm fresh ginger, peeled
  • 50 g grapeseed oil
  • 20 g light soy sauce
  • 10 g lime juice (see Tips)
  • kimchi, to serve (see Tips)
  • lettuce leaves, of choice to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
3775.8 kJ / 902.4 kcal
Proteína
55.4 g
Hidratos de carbono
16.8 g
Gordura
66.9 g
Gordura saturada
20.6 g
Fibra
0.8 g
Sódio
3255.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r757061