Dispositivos e acessórios
Hindistan Cevizli Havuçlu Kayısı Topları
Preparação 5min
Total 1h 15min
1 porsiyon
Ingredientes
-
fındık110 g
-
havuç dilimlenmiş (1-2 cm)110 g
-
kuru kayısı100 g
-
Hindistan cevizi tozu etrafını bulamak için ekstra hindistan cevizi tozu60 g
-
tarçın½ tk
-
fıstık ezmesi50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
113.7 mg
Proteína
35 g
Energia
7004.9 kJ /
1674.2 kcal
Gordura
132.8 g
Fibra
36.4 g
Gordura saturada
44.7 g
Hidratos de carbono
117 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Receitas
Turquia
Turquia