Beef stew with gnocchi

Beef stew with gnocchi

4.1 69 avaliações
Preparação 20min
Total 3h 15min
4 portions

Ingredientes

  • vegetable oil
    70 g
  • gravy beef trimmed and cut into pieces (3 cm)
    800 g
  • red onion cut into wedges (3-4 cm)
    170 g
  • carrot cut into slices (1-2 cm)
    150 g
  • celery cut into slices (5 mm -1 cm)
    70 g
  • red capsicum deseeded and cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • hot paprika to taste
    ¾ - 1 tsp
  • water
    600 g
  • tomato paste
    30 g
  • Beef stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • allspice berries
    4
  • dried bay leaves
    2
  • dried thyme
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ - ¾ tsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • gnocchi (see Tips)
    500 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped, to serve

Nutrição por 1 portion

Energia 651.1 kcal / 2724 kJ
Proteína 50.9 g
Gordura 27 g
Hidratos de carbono 50.5 g
Fibra 6.2 g
Gordura saturada 4.1 g
Sódio 713.6 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações