Dispositivos e acessórios
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
Preparação 20min
Total 3h 20min
6 porsiyon
Ingredientes
Kaju panna cotta
-
şeker100 g
-
vanilya çubuğu sadece içindeki tanecikleri, ( bk. öneriler)1
-
kaju fıstığı, çiğ200 g
-
toz agar agar2 ½ tk
-
ayçiçek yağı1 yk
-
su500 g
Frambuaz sosu
-
şeker30 g
-
dondurulmuş frambuaz çözülmüş, suyuyla birlikte200 g
-
limon suyu20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
11.3 mg
Proteína
7.2 g
Energia
1399 kJ /
333 kcal
Gordura
19.6 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
31.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan Tarifler
20 Receitas
Turquia
Turquia