
Versões compatíveis
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chocolate Lava Cake
- 50 g dark chocolate small pieces or callets
- 50 g unsalted butter diced, plus extra for greasing
- 30 - 35 g sugar to taste
- 1 medium egg
- 15 g plain flour plus extra for dusting
- 1 pinch fine sea salt
Saffron and Burrata Risotto
- 50 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 30 g onion quartered
- 160 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli - 17 minutes cooking time)
- 30 g white wine
- 330 g water
- ½ tsp saffron threads
- 1 tsp fine sea salt
Seafood Salad
- 50 g extra virgin olive oil
-
1
lemon freshly squeezed juice
ou 20 g red wine vinegar or white wine vinegar - ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g water
-
8
whole baby squid cleaned, without tentacles
ou 2 whole squid cleaned, without tentacles, sliced (1 cm) - 200 g large raw prawns, peeled deveined
Serving
- 60 g burrata cheese halved
- icing sugar as desired
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1657.1 kcal / 6933.4 kJ
- Proteína
- 94.7 g
- Gordura
- 88 g
- Hidratos de carbono
- 114.7 g
- Fibra
- 4 g
- Gordura saturada
- 35.2 g
- Sódio
- 3133.4 mg
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