Baked Cabbage Pierogis
TM6 TM5

Baked Cabbage Pierogis

4.5 (15 avaliações )

Ingredientes

Dough

  • 200 g plain flour
  • 100 g butter, cold, cut into pieces
  • 50 g sour cream
  • 1 egg
  • ¼ - ½ tsp sweet paprika (optional)
  • ¼ tsp salt

Cabbage stuffing

  • 500 g water
  • 250 - 280 g Savoy cabbage, cut into pieces
  • 80 g onion, cut into halves
  • 10 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 50 g butter, cut into pieces
  • ½ - ¾ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Making dumplings

  • 1 tbsp sour cream, to brush
  • 1 egg yolk, to brush
  • plain flour, to dust
  • caraway seeds, to sprinkle

Nutrição
por 1 piece
Energia
357.6 kJ / 85.5 kcal
Proteína
1.5 g
Hidratos de carbono
7.2 g
Gordura
5.8 g
Gordura saturada
3.5 g
Fibra
0.6 g
Sódio
90.1 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r769286