Dispositivos e acessórios
Pumpkin risotto with bacon
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
water1220 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
eschalot30 g
-
rindless bacon rashers cut into thin slices100 g
-
butter40 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt to taste
-
frozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
Parmesan cheese shaved for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1329.1 mg
Proteína
15.8 g
Energia
2123.2 kJ /
505.5 kcal
Gordura
17.5 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
6.7 g
Hidratos de carbono
66.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Budget friendly Italian
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Cookidoo® Served 2021
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Cookidoo® Served 2023
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Stack up the savings
117 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Your Cookidoo® Homemade Hero
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia