Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
TM6 TM5

Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri

4.5 (2 avaliações )

Ingredientes

  • 3 garlic cloves
  • 1 oz kale, stems removed
  • ½ oz lime juice
  • 1 tbsp white vinegar
  • ¾ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp dried red pepper flakes
  • 5 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • 1 red onion, cut into pieces (1½ in.)
  • 3 mixed bell peppers, cut into pieces (1½ in.)
  • 24 oz sirloin steak, cut into pieces (1½ in.)
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Nutrição
por 1 pieces
Energia
2051.6 kJ / 490.4 kcal
Proteína
22.6 g
Hidratos de carbono
55.7 g
Gordura
26.6 g
Gordura saturada
7.3 g
Fibra
21.6 g
Sódio
228 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r774664