Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Aluat
- 20 g ulei de măsline, plus pentru uns
- 525 g apă călduță
- 1 linguriță sare de mare
- 900 g făină de pâine, plus pentru presărare
- 100 g unt nesărat, tăiat bucăți
Umplutura
- 2 - 3 legături frunze de spanac proaspăt, curățat, frunze și codițe tăiate bucăți (aprox. 5 cm - 550 g - vezi recomandări)
- sare de mare, după gust (opțional)
- 1 ceapă, tăiată jumătăți
- 500 g brânză feta, tăiată bucăți (4 cm - vezi recomandări)
- 1 ou
- ulei de măsline, pentru stropit
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 965.6 kJ / 230.8 kcal
- Proteína
- 8.5 g
- Hidratos de carbono
- 28.6 g
- Gordura
- 9.2 g
- Gordura saturada
- 5.3 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sódio
- 290.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r774851