
Dispositivos e acessórios
Gozleme
Preparação 1h 30min
Total 1h 40min
16 porties
Ingredientes
Deeg
-
melk200 g
-
ei1
-
olijfolie40 g
-
Griekse yoghurt150 g
-
gedroogde gist2 tl
-
bloem en iets meer om te bestuiven600 g
-
bakpoeder½ tl
-
suiker1 tl
-
zout½ tl
Vulling
-
Cheddar kaas in stukken150 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren5 takjes
-
verse jonge spinazie60 g
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook5
-
gele ui in vieren gesneden1
-
gemalen komijn1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
paprikapoeder1 tl
-
gehakt vlees (kip, rund of lam)500 g
-
bloem1 el
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroensap30 g
-
feta kaas verkruimeld250 g
-
olijfolie in spray, om te bakken
-
citroen in partjes, om op te dienen1
Nutrição por 1 portie
Energia
366.9 kcal /
1541.2 kJ
Proteína
18.2 g
Gordura
18.5 g
Hidratos de carbono
30.7 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
7.5 g
Sódio
386.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Lekkers uit Turkije
9 Receitas
Benelux
Benelux

Ramadan
20 Receitas
Benelux
Benelux