
Dispositivos e acessórios
Turkse gekruide lamshapjes
Preparação 25min
Total 1h 30min
18 stuks
Ingredientes
-
teentjes knoflook3
-
rode uien in vieren gesneden100 g
-
olijfolie10 g
-
lamsgehakt laag v.g. (5-10%), in stukken500 g
-
tomatenpuree2 el
-
granaatappelsiroop2 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen komijn1 ½ tl
-
gemalen koriander1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken naar eigen smaak1 - 1 ½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
pijnboompitten geroosterd30 g
-
verse peterselie enkel de bladeren, grof gehakt6 takjes
-
filodeeg6 vellen
-
boter gesmolten3 el
-
sesamzaad2 el
-
volle yoghurt300 g
-
verse korianderbladeren grof gehakt1 el
Nutrição por 1 stuk
Energia
147 kcal /
616 kJ
Proteína
8 g
Gordura
7 g
Hidratos de carbono
12 g
Gordura saturada
3 g
Sódio
189 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Lekkers uit Turkije
9 Receitas
Benelux
Benelux

Ramadan
20 Receitas
Benelux
Benelux