
Dispositivos e acessórios
Emu Stew (Mark Olive)
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter50 g
-
onion cut into quarters100 g
-
celeriac cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
parsnip cut into pieces (2-3 cm)70 g
-
turnip cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
plain flour25 g
-
dried bush tomatoes (optional)20 g
-
ground lemon myrtle¼ tsp
-
ground saltbush¼ tsp
-
ground sea parsley¼ tsp
-
bush tomato powder¼ tsp
-
ground pepperleaf¼ tsp
-
ground wattleseed¼ tsp
-
tomato paste30 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)1 tsp
-
red wine50 g
-
water250 g
-
emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)500 g
Nutrição por 1 portion
Energia
362.8 kcal /
1517.7 kJ
Proteína
35.3 g
Gordura
13.2 g
Hidratos de carbono
23.9 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
7.3 g
Sódio
234 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia