Dispositivos e acessórios
Rødbede- og gulerodssalat med vincottodressing
Preparação 10min
Total 10min
8 portioner
Ingredientes
-
vincotto (vino cotto) plus ekstra til servering (se tip)20 g
-
balsamico20 g
-
appelsinjuice (se tip)50 g
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
rødbeder skrællet og skåret i kvarte (se tip)400 g
-
gulerødder skrællet og skåret i stykker (se tip)400 g
-
tranebær, tørrede50 g
-
græskarkerner ristede20 g
-
hampefrø (valgfrit)20 g
-
hørfrø2 tsk
-
salt¼ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspids
-
babysalat60 g
-
fetaost, komælk skåret i stykker, til servering (se tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
198.5 mg
Proteína
4.2 g
Energia
693.1 kJ /
165 kcal
Gordura
8.3 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
16.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
35 Receitas
Internacional
Internacional