Dispositivos e acessórios
Vegetarisk pastasalat med parmesandressing
Preparação 15min
Total 30min
6 portioner
Ingredientes
-
skalotteløg (ca. 40 g)1
-
bredbladet persille, frisk kun blade2 kviste
-
parmesanost skåret i stykker (3 cm)50 g
-
mayonnaise (se tip)100 g
-
creme fraiche100 g
-
stødt tasmansk bjergpeber (se tip) eller kværnet sort peber½ tsk
-
vand1000 g
-
salt1 tsk
-
pasta, tørret efter eget valg (se tip)250 g
-
broccoli skåret i små buketter200 g
-
cherrytomater hele eller skåret i halve250 g
-
gul peberfrugt frø fjernet og skåret i små tern (5 mm)1
-
basilikumblade friske, til pynt
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
577.5 mg
Proteína
10.5 g
Energia
1624.4 kJ /
386.8 kcal
Gordura
22.2 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
7.2 g
Hidratos de carbono
34.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
35 Receitas
Internacional
Internacional