Dispositivos e acessórios
Røgede muslinger med Pernodsauce
Preparação 15min
Total 35min
4 portioner
Ingredientes
-
muslinger skrubbede og afskæggede1000 g
-
fed hvidløg2
-
skalotteløg skrællet og skåret i halve80 g
-
smør, saltet50 g
-
fennikel, frisk trimmet og skåret i tynde skiver200 g
-
Pernod (se tip)50 g
-
fløde, 35 %50 g
-
salt efter smag1 knivspids
-
sort peber, stødt efter smag1 knivspids
-
bredbladet persille, frisk blade groft hakket, til servering1 - 2 kviste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portioner
Sódio
5869.4 mg
Proteína
165.7 g
Energia
6965 kJ /
1658.3 kcal
Gordura
82.4 g
Fibra
8.4 g
Gordura saturada
42.3 g
Hidratos de carbono
59.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
35 Receitas
Internacional
Internacional