Dispositivos e acessórios
Ingefærsaft
Preparação 10min
Total 2h
1300 g
Ingredientes
-
citron tynde skræller af skindet og juice (ca. 40 g)1
-
ingefær skrællet, skåret i runde skiver (5 mm)150 g
-
sukker380 g
-
vand1000 g
-
citronsyre10 g
-
danskvand koldt, til servering
-
isterninger til servering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1300 g
Sódio
66.6 mg
Proteína
3.4 g
Energia
6734.2 kJ /
1609.5 kcal
Gordura
1.4 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
408.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sip på sommeren
15 Receitas
Internacional
Internacional