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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano leaves only
- 4 sprigs fresh coriander leaves, stems and roots (see Tips), plus extra for garnishing
- 1 fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes cut into halves
- 350 g skinless chicken thigh fillets cut into cubes (2 cm)
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g canned sweet corn kernels rinsed and drained
- 400 g canned kidney beans rinsed and drained
- 190 g fresh tomatoes finely diced
- 2 spring onions/shallots trimmed and sliced
- 140 g red capsicum deseeded and diced
- 240 g avocado flesh only, sliced
- 180 g cabbage shredded
- corn chips to serve
- sour cream to serve
- pickled jalapeño chillies to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 655.7 kcal / 2753.8 kJ
- Proteína
- 21.4 g
- Gordura
- 43.3 g
- Hidratos de carbono
- 40 g
- Fibra
- 13.2 g
- Gordura saturada
- 16.3 g
- Sódio
- 1542.8 mg
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