
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger peeled and sliced
- 60 g butter
- 1 - 2 tsp curry powder plus extra ¼ teaspoon for chickpeas
- 4 carrots cut into pieces
- 1 - 2 Granny Smith apples peeled, cored and cut into pieces
- 500 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- 2 dried bay leaves
- 400 g canned chickpeas rinsed and well drained (approx. 250 g after draining)
- 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
- ¼ tsp sea salt to taste
- 1 tbsp olive oil to taste
- 250 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 376 kcal / 1580 kJ
- Proteína
- 6.1 g
- Gordura
- 28 g
- Hidratos de carbono
- 22.9 g
- Fibra
- 8.1 g
- Gordura saturada
- 14.1 g
- Sódio
- 999.7 mg
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