Bezglutenowy chleb kukurydziany
TM6 TM5

Bezglutenowy chleb kukurydziany

2.8 (68 avaliações )

Ingredientes

  • 400 g mleka (patrz wariant)
  • 25 g drożdży świeżych, pokruszonych
    ou 1 opakowanie suchych drożdży (7-8 g, patrz wskazówka)
  • ½ łyżeczki cukru
  • 250 g mąki kukurydzianej
  • 50 g skrobi ziemniaczanej
  • 15 g siemienia lnianego, mielonego (patrz wskazówka)
  • 1 jajko
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 1 łyżeczka soli

Nutrição
por 1 kromkę
Energia
364.3 kJ / 87.1 kcal
Proteína
2.7 g
Hidratos de carbono
13.7 g
Gordura
2.7 g
Gordura saturada
0.7 g
Fibra
1.3 g
Sódio
131.5 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r784418