Dispositivos e acessórios
Veganistische ovenkaas van zonnebloempitten
Preparação 10min
Total 40min
2 porties
Ingredientes
-
olijfolie en iets meer om in te vetten en te besprenkelen
-
zonnebloempitten100 g
-
water250 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
biergistvlokken2 el
-
ciderazijn1 el
-
maïzena (zetmeel)2 el
-
zout1 tl
-
gemalen peper en iets meer om af te werken½ tl
-
verse rozemarijn1 - 2 takjes
-
stokbrood in plakjes, om op te dienen
-
gemengde groenten in staafjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1174.1 mg
Proteína
11.4 g
Energia
1385 kJ /
331 kcal
Gordura
26.1 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
17.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan kaas
10 Receitas
Benelux
Benelux