
Dispositivos e acessórios
Chicken and sweet corn soup
Preparação 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
piece fresh ginger peeled1 - 1 ½ cm
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra for garnishing120 g
-
olive oil3 tsp
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
tamari to taste50 - 70 g
-
skinless chicken breast fillets cut into thin slices (6 x 1 cm)500 g
-
sweet corn cobs kernels only300 g
Nutrição por 1 portion
Energia
178 kcal /
749 kJ
Proteína
22 g
Gordura
5.2 g
Hidratos de carbono
9 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
1.2 g
Sódio
2054.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia