Red Pepper Dip (Muhammara)
TM6 TM5 TM31

Red Pepper Dip (Muhammara)

4.9 (14 avaliações )

Ingredientes

  • 350 g red bell peppers (approx. 2 large)
  • 100 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 40 g bread, torn in pieces
  • 2 - 4 garlic cloves, to taste
  • 80 g walnuts, shelled
  • 40 g pomegranate syrup
  • 1 tsp freshly squeezed lemon juice, to taste
  • ½ tsp ground cumin
  • ½ tsp ground paprika
  • ¼ tsp ground cayenne pepper
  • 1 tsp Aleppo pepper flakes
    ou 1 tsp Espelette pepper, ground
  • ½ tsp salt, to taste
  • parsley, fresh or mint leaves, for garnishing (optional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
733.8 kJ / 174.7 kcal
Proteína
2.6 g
Hidratos de carbono
5.2 g
Gordura
15.8 g
Gordura saturada
1.9 g
Fibra
2.3 g
Sódio
158.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r788668