
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Filling
- 2 eschalots cut into halves
- 50 g salted butter
- 80 g dried cranberries
- 80 g frozen cranberries (see Tips)
- 80 g sugar
- 50 g Port
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
Pizza dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 30 g extra virgin olive oil plus extra to grease
- 1 tsp sea salt
Assembly
- 1 Camembert cheese whole, removed from packaging (approx. 200 g)
- 30 g shelled salted pistachio nuts slivered, plus extra to garnish
- 130 g streaky bacon rindless, cut into pieces, fried, drained, cooled (optional - see Tips)
- 1 egg lightly beaten
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 294.2 kcal / 1231.1 kJ
- Proteína
- 7.5 g
- Gordura
- 11.3 g
- Hidratos de carbono
- 40.7 g
- Fibra
- 2.3 g
- Gordura saturada
- 4.2 g
- Sódio
- 252.1 mg
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r790134