Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
TM6 TM5

Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

4.5 (79 avaliações )

Ingredientes

Marinade and Teriyaki Glaze

  • 1 oz fresh ginger, peeled and sliced
  • 3 ½ oz shoyu sauce (Japanese soy sauce)
  • 2 oz mirin
  • 3 ½ oz maple syrup
  • 4 fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)

Salmon with Broccoli and Rice

  • 8 ½ oz rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
  • 35 oz water
  • 12 oz broccoli florets, cut into pieces (1½ in.)
    ou 12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.)
  • black sesame seeds, toasted, to garnish (opcional)
  • 1 scallion, thinly sliced, to garnish (opcional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
2783 kJ / 665.2 kcal
Proteína
39.5 g
Hidratos de carbono
74.1 g
Gordura
21.1 g
Gordura saturada
4.9 g
Fibra
0.4 g
Sódio
1499.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r790887