Dispositivos e acessórios
Wienerpølser med flækærtesuppe
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 portioner
Ingredientes
-
løg (ca. 150 g), skåret i kvarte1
-
bacon skåret i stykker50 g
-
gulerødder skåret i stykker100 g
-
olivenolie20 g
-
selleristilke skåret i stykker100 g
-
kartofler skrællede og skåret i kvarte150 g
-
porrer trimmede og skåret i stykker (1 cm)150 g
-
gule ærter (se tip)200 g
-
vand1000 g
-
grøntsagsbouillon (se tip)2 spsk
-
merian, frisk kun blade1 spsk
-
sort peber, stødt efter smag2 knivspidser
-
wienerpølser4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
634.1 mg
Proteína
18 g
Energia
1533.5 kJ /
365 kcal
Gordura
24 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Oktoberfest
10 Receitas
Internacional
Internacional