
Versões compatíveis
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Winter Veg Mash
- 400 g turnip peeled and cut into pieces (3 cm)
- 320 g carrot cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste salt-free (see Tip)
- 50 g water
- ground nutmeg to taste
- ground black pepper to taste
Pork and Prune Stew
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 12 pickling onions (approx. 360 g)
- 60 g red wine
- 2 tbsp wholemeal plain flour
- 2 carrots trimmed and sliced
- 2 tbsp fresh sage leaves plus extra to serve
- 2 tsp Vegetable stock paste salt-free (see Tip)
- 500 g water
- 400 g broccoli cut into florets
- 500 g pork fillet cut into cubes (3 cm)
- ground black pepper to taste
- 60 g dried pitted prunes
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 385 kcal / 1610 kJ
- Proteína
- 39.3 g
- Gordura
- 7.5 g
- Hidratos de carbono
- 29 g
- Fibra
- 17.3 g
- Gordura saturada
- 1.8 g
- Sódio
- 199.8 mg
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