Mussels in coconut milk

Mussels in coconut milk

4.0 11 avaliações
Preparação 15min
Total 25min
6 portions

Ingredientes

  • fresh mussels
    2000 g
  • garlic cloves
    5
  • piece fresh ginger peeled
    4 cm
  • long red chillies deseeded if preferred
    2 - 3
  • sesame oil
    30 g
  • fresh lemongrass white part only
    2 stalks
  • canned coconut milk
    400 g
  • canned coconut cream
    600 g
  • lime juice (approx. 2 limes)
    40 g
  • sea salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • fresh coriander leaves only, chopped
    6 sprigs
  • spring onions/shallots trimmed and finely sliced
    5
  • fresh crusty bread to serve

Nutrição por 1 portion

Energia 518.2 kcal / 2176.3 kJ
Proteína 37.7 g
Gordura 27.3 g
Hidratos de carbono 29.9 g
Fibra 2.6 g
Gordura saturada 18.4 g
Sódio 1163.7 mg

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