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Versões compatíveis
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 25 g roasted almonds
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves and stalks, cut into thirds
- 3 garlic cloves
- 1840 g water
- 100 g quinoa well rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 225 g leek white part only, cut into pieces
- 150 g celery cut into pieces
- 400 g broccoli cut into florets
- 120 g zucchini trimmed and cut into pieces
- 300 g potato peeled and cut into pieces
- 20 g Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
- ground black pepper to taste
- 2 tbsp sunflower seeds
- 1 tsp dried chilli flakes
- 95 g natural yoghurt high protein (see Tips)
- 2 slices seeded wholemeal bread toasted (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 462.5 kcal / 1930 kJ
- Proteína
- 18 g
- Gordura
- 21 g
- Hidratos de carbono
- 43 g
- Fibra
- 14 g
- Gordura saturada
- 3.3 g
- Sódio
- 114.5 mg
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