
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bladerdeeg
- 200 g boter bevroren en in stukken gesneden (1-2 cm)
- 200 g bloem plus extra om te bestuiven
- 90 g gekoeld water
- ½ tl zout
Gekarameliseerde ui
- 1 knoflookteentje
- 20 g boter
- 110 g spek, gezouten, gesneden in reepjes (2 cm)
- 250 g gele ui in achtsten gesneden, lagen gescheiden
- 1 el donkerbruine suiker
- 1 el balsamicoazijn
- ½ tl zout
Kip vulling
- 600 g water
- 500 g kiphaasjes
- 220 g zoete aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2 cm)
- 3 takjes tijm, verse alleen naaldjes, plus extra voor de garnering
- 1 - 2 snuifjes zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 150 g verse bruine paddenstoelen in vieren gesneden
- 40 g boter
- 30 g bloem plus extra om te bestrooien
- 1 tl kippenbouillonpasta (zie Tips)
- 50 g room, 35% vet
- volle melk om in te strijken
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 819.5 kcal / 3442.3 kJ
- Proteína
- 29.8 g
- Gordura
- 51.3 g
- Hidratos de carbono
- 57.4 g
- Fibra
- 7.5 g
- Gordura saturada
- 28.3 g
- Sódio
- 1275.4 mg
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