Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots

Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots

4.0 7 avaliações
Preparação 35min
Total 1h
4 portions

Ingredientes

Salmon, carrots and beans
  • ground cayenne pepper
    ½ - 1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • ground white pepper
    2 pinches
  • fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)
    4
  • carrots cut in pieces (approx. 2 mm)
    200 g
  • flat green beans cut in halves
    250 g
Mango sauce
  • mango flesh only, cut in pieces (approx. 3 cm)
    250 g
  • brandy
    50 g
  • curry powder
    1 tsp
  • water
    300 g
  • cream, min. 30% fat
    100 g
  • plain yoghurt
    120 g
  • salt
    1 pinch
  • ground white pepper
    1 pinch
  • fresh parsley (opcional) leaves only, to garnish
    1 sprig

Nutrição por 1 portion

Energia 513 kcal / 2144 kJ
Proteína 37 g
Gordura 28 g
Hidratos de carbono 18 g
Fibra 4 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações