Dispositivos e acessórios
Korma med skaldjur
Preparação 15min
Total 40min
4 portioner
Ingredientes
Garnering
-
färska korianderblad10 g
-
färsk grön chili tunt skivad1
Curry
-
lök delad i kvartar60 g
-
tomat färsk, delad i kvartar60 g
-
vegetabilisk olja60 g
-
färsk ingefära skalad, skuren i runda skivor (2 mm)15 g
-
vitlöksklyftor3
-
malen spiskummin1 tesked
-
malen koriander1 tesked
-
chilipulver¼ tesked
-
kryddnejlikor2
-
kardemummakapslar2
-
malen mandel20 g
-
kokosmjölk150 g
-
matlagningsgrädde150 g
-
salt½ tesked
-
malen svartpeppar¼ tesked
-
saltat smör30 g
-
skinnfri torskfilé utan ben, skivad (2 cm)100 g
-
bläckfiskringar100 g
-
skalade råa räkor stor12
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.3 g
Energia
1783 kJ /
426 kcal
Gordura
38.8 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smaker från Indien
12 Receitas
Internacional
Internacional