
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Vegetable Filling
- 1 ½ oz water
- 10 oz cremini mushrooms sliced
- 1 oz unsalted butter cold, in 1 cube
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz soy sauce to taste
- 4 oz yellow onions cut into pieces
- 2 oz celery cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz unsalted butter diced, plus extra to grease
- 2 oz all-purpose flour
- 1 tsp dried basil (opcional)
- 6 oz broccoli florets
- 6 oz zucchini cut into pieces (½ in.)
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon leaves only
- 8 oz vegetable stock
- 6 oz asparagus cut into pieces (1 in.)
- 4 oz fresh green peas
- 8 oz carrots cut into rounds (½ in.)
- 6 oz fresh corn kernels
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Drop Biscuits
- 4 oz Parmesan cheese cut into pieces
- 7 ½ oz all-purpose flour
- 1 ½ tsp baking powder
- ¾ tsp baking soda
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- 4 oz unsalted butter diced, frozen
- ½ bunch fresh chives minced
- 8 oz buttermilk
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 428.8 kcal / 1794 kJ
- Proteína
- 13.2 g
- Gordura
- 26.5 g
- Hidratos de carbono
- 36.5 g
- Fibra
- 3 g
- Gordura saturada
- 15.6 g
- Sódio
- 1139.1 mg
Nas coleções
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