Dispositivos e acessórios
Paneer Makhani
Preparação 20min
Total 1h
4 portioner
Ingredientes
-
orostade cashewnötter25 g
-
vatten plus 2 msk200 g
-
vitlöksklyftor5
-
färsk ingefära skalad, skuren i runda skivor (2 mm)20 g
-
ghee plus extra för stekning50 g
-
lök delad i kvartar70 g
-
passerade tomater300 g
-
havssalt1 ½ tesked
-
riven kokos1 tesked
-
kashmiri chili pulver1 tesked
-
malen koriander½ tesked
-
malen spiskummin½ tesked
-
malen kanel½ tesked
-
garam masala (indisk krydda)½ tesked
-
torkad malen gurkmeja¼ tesked
-
blandade grönsaker (t.ex. potatis, morötter, blomkål, skuren i 2 cm bitar eller ärtor)250 g
-
paneer ost tärnad (2 cm)250 g
-
naturell yoghurt75 g
-
vispgrädde50 g
-
strösocker½ tesked
-
färska korianderblad hackad, för garnering5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18.7 g
Energia
2229 kJ /
533 kcal
Gordura
41.4 g
Hidratos de carbono
21.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smaker från Indien
12 Receitas
Internacional
Internacional