Dispositivos e acessórios
Butter Chicken
Preparação 15min
Total 50min
4 portioner
Ingredientes
-
kycklingbröst utan skinn, tärnad (2-3 cm)500 g
-
tikka masala pasta (se tips)100 g
-
ghee40 g
-
lök delad i kvartar150 g
-
färsk ingefära skalad, i runda skivor (2 mm)20 g
-
färsk koriander i bitar10 g
-
vitlöksklyftor3
-
färska gröna chilifrukter halverad, urkärnad om så önskas2
-
havssalt1 tesked
-
malen spiskummin2 teskedar
-
malen koriander2 teskedar
-
torkad malen gurkmeja½ tesked
-
vatten100 g
-
tomatpuré70 g
-
matlagningsgrädde500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
807 mg
Proteína
33.2 g
Energia
2653.3 kJ /
634.2 kcal
Gordura
47.9 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
22.1 g
Hidratos de carbono
19.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smaker från Indien
12 Receitas
Internacional
Internacional