
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza dough
- 220 g water
- 1 tsp caster sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 30 g extra virgin olive oil plus extra to grease
- 1 tsp sea salt
Pork topping
- 10 g peanut oil
- 20 g sesame oil
- 500 g pork mince
- 60 g sugar
- 10 g fish sauce
- 2 pinches ground black pepper
- 2 eschalots
- 1 garlic clove
- 1 stalk lemongrass white part only, bruised and cut into pieces
- 20 g soy sauce
Pickled carrot
- 100 g white wine vinegar
- 70 g caster sugar
- ½ tsp sea salt
- 2 carrots peeled into ribbons
Assembly
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 15 g pork crackling to serve
- semolina to dust
- 150 g chicken liver pâté (see Tips)
- ¼ cucumber cut into thin slices
- 20 slices pickled jalapeño chillies retaining 2 tbsp of pickling liquid
- 1 fresh long red chilli trimmed and sliced to serve
- 12 sprigs fresh coriander leaves only, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1226.2 kcal / 5130.3 kJ
- Proteína
- 40.3 g
- Gordura
- 62.2 g
- Hidratos de carbono
- 126.7 g
- Fibra
- 8.6 g
- Gordura saturada
- 17.5 g
- Sódio
- 1563.3 mg
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r809244