
Dispositivos e acessórios
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
fresh lemongrass3 stalks
-
fresh turmeric peeled40 g
-
fresh galangal peeled50 g
-
makrut lime leaves10
-
vegetable oil50 g
-
Korean chilli paste (gochujang)10 g
-
ground turmeric¾ tsp
-
fresh king oyster mushrooms cut in halves lengthways6
-
cauliflower broken into florets½
-
water2 tbsp
-
ghee3 tbsp
-
coconut water300 g
-
coconut cream500 g
-
palm sugar20 g
-
fish sauce vegan1 tsp
-
xanthan gum1 pinch
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish
-
fresh mint leaves only, to garnish
-
green mango grated to garnish
-
red chilli oil to garnish
-
fresh lime cut into wedges, to serve1
Nutrição por 1 portion
Energia
621.6 kcal /
2600.9 kJ
Proteína
10.6 g
Gordura
48.7 g
Hidratos de carbono
41.1 g
Fibra
8.4 g
Gordura saturada
31.4 g
Sódio
378.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia