
Versões compatíveis
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 680 g water
- 400 g aardappelen in stukken
- 600 g butternut pompoen in stukken
- 2 ui gehalveerd
-
600
g gemengd gehakt
ou 600 g rundergehakt - 1 ei
- 1 broodje, oudbakken doorweekt, goed uitgedrukt
- 2 ¼ tl zout
- ½ theelepel peper, gemalen en nog iets om te kruiden
- 1 tl zoete paprika
- 1 tl mosterd
- ½ bos verse peterselie afgeplukt
- 20 g olie en een beetje meer om te bakken
- 250 g verse bruine paddenstoelen gehalveerd
- 200 g cantharellen gehalveerd
- 200 g zure room, 20% vet
-
1
tl groentebouillonpasta
ou 1 blokje groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 15 g sojasaus
- 1 tl citroensap
- 15 g maïszetmeel
- 100 g melk
- 40 g boter in stukken
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 960 kcal / 4016 kJ
- Proteína
- 38 g
- Gordura
- 66 g
- Hidratos de carbono
- 61 g
- Fibra
- 9.9 g
- Gordura saturada
- 44 g
- Sódio
- 1755 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r815019