
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 theelepels karwijzaad
- 1 theelepel gerookte paprikapoeder
- 2 theelepels komijnzaad of ¾ theelepel gemalen komijnzaad
- ½ theelepel gedroogde gemalen kurkuma
- ½ theelepel gedroogde oregano
- 1 ½ theelepel zeezout
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
- 3 knoflookteentjes
- ½ - 1 lange rode chilipeper ontpit indien gewenst
- 1 gele ui (ongeveer 150 g), in helften gesneden
- 40 gram olijfolie
- 800 gram tomatenblokjes uit blik (2 blikjes)
- 30 gram tomatenpuree
- 20 gram honing
- 20 gram rode wijnazijn of appelciderazijn
- 30 gram salade bladeren (bijv. boerenkool, snijbiet of spinazie), grof gescheurd
- 3 - 4 verse basilicumbladeren grof gescheurd, naar smaak
- 8 eieren
- 80 - 100 gram feta kaas verkruimeld
- knapperig brood om te serveren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 477 kcal / 2002 kJ
- Proteína
- 26 g
- Gordura
- 28 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Fibra
- 6 g
- Gordura saturada
- 9.2 g
- Sódio
- 1615.4 mg
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