Kuru Fasulye
TM6 TM5

Kuru Fasulye

3.0 (77 avaliações )

Ingredientes

  • 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
  • 2550 g su
  • 120 g soğan, ikiye bölünmüş
  • 55 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
  • 25 g biber salçası
  • 200 g domates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
    ou 200 g konserve doğranmış domates
  • ¾ tk tuz, damak tadına göre
  • ¼ tk karabiber
  • ½ tk şeker
  • 65 g biber, çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)
    ou 40 g biber, sivri, dilimlenmiş (1 cm)

Nutrição
por 1 porsiyon
Energia
828.6 kJ / 198.1 kcal
Proteína
6.1 g
Hidratos de carbono
9.5 g
Gordura
15.9 g
Gordura saturada
7.7 g
Fibra
2.5 g
Sódio
688.8 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r818670