Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
TM6

Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

5.0 (2 avaliações )

Ingredientes

Piri Piri Chicken

  • 3 garlic cloves
  • 4 fresh Fresno chilies, stems removed, halved
  • 2 - 4 dried 'chile de árbol' chilies, to taste
  • ½ tsp ground smoked paprika
  • 1 tsp coarse salt
  • ½ tsp dried oregano
  • 3 ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 ½ oz red wine vinegar
  • 53 oz whole chicken, spatchcocked (see Tip)

Vegetable Salad

  • 16 oz mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)
  • 3 ½ oz mayonnaise
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 1 ½ tbsp Dijon mustard

Nutrição
por 1 portion
Energia
3665 kJ / 876 kcal
Proteína
65 g
Hidratos de carbono
11 g
Gordura
63 g
Gordura saturada
13 g
Fibra
4 g
Sódio
904 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r818834