Baked spinach and feta mushrooms

Baked spinach and feta mushrooms

4.4 7 avaliações
Preparação 15min
Total 35min
8 portions

Ingredientes

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm) (optional)
    50 g
  • day old bread torn into pieces
    2 slices
  • fresh spinach leaves
    200 g
  • lemon peel no white pith (1 x 5 cm)
    2 pieces
  • brown onion cut into halves
    120 g
  • bacon trimmed and cut into pieces
    140 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • pine nuts toasted
    2 tbsp
  • Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
    180 g
  • ground nutmeg
    ⅛ tsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh portobello mushrooms brushed clean and stalks removed
    6 - 8

Nutrição por 1 portion

Energia 227 kcal / 953 kJ
Proteína 12 g
Gordura 17 g
Hidratos de carbono 5.3 g
Fibra 2 g
Gordura saturada 7 g
Sódio 653.7 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações