Watermelon and salmon ceviche stack
TM6 TM5 TM31

Watermelon and salmon ceviche stack

5.0 (7 avaliações )

Ingredientes

  • ½ fresh jalapeño chilli, deseeded and cut into halves
  • 20 g red onion
  • 4 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 2 pinches ground cumin
  • 2 pinches ground smoked paprika
  • 2 pinches sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 20 g lime juice (approx. 1 lime)
  • 2 tsp avocado oil
  • 250 g fresh boneless, skinless salmon fillet, cut into pieces (1 cm)
  • 800 - 1000 g watermelon (approx. ¼ watermelon)
  • ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
  • 2 - 3 drops Tabasco® sauce, to serve (opcional)

Nutrição
por 1 piece
Energia
209 kJ / 49.7 kcal
Proteína
3.2 g
Hidratos de carbono
2.8 g
Gordura
2.8 g
Gordura saturada
0.6 g
Fibra
0.5 g
Sódio
30.4 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r82199