Versões compatíveis
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 sprigs fresh mixed herbs, e.g. parsley, chives, thyme, coriander, basil
- 2000 g pork shoulder, boneless
- 250 g red peppers (2-3 peppers) sliced (1 cm)
- 3 tsp fine sea salt
- 1 ¼ tsp ground black pepper
- 300 g apple juice
- 2 dried bay leaves
- 2 cloves
- 30 g olive oil
- 2 tsp mustard
- 600 g water
- 500 g carrots, sliced (3 cm)
- 80 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- 10 g fresh chilli, deseeded if desired, thinly sliced
- 200 g apples, diced (1 cm)
- ¼ tsp ground ginger
- 80 g brown sugar
- 25 g apple balsamic vinegar
- 5 g freshly squeezed lemon juice
- 80 g dried apricots, quartered
- 300 g liquid vegetable stock
- 1000 g sweet potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 400 g broccoli florets
-
100
g coconut cream
ou 100 g coconut milk - 250 g red wine, Malaga or Pedro Ximenez
- 2 Tbsp orange juice, freshly squeezed
- 1 tsp cornflour
- 50 g double cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5474.8 kJ / 1308.5 kcal
- Proteína
- 65.6 g
- Hidratos de carbono
- 91.7 g
- Gordura
- 73.1 g
- Gordura saturada
- 26.7 g
- Fibra
- 13.9 g
- Sódio
- 1603.6 mg
Nas coleções
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