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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ brown onion cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 1 leek trimmed, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk cut into pieces (3 cm)
- 3 cm piece fresh ginger peeled
- 3 cm piece fresh turmeric peeled
- 180 g extra virgin olive oil plus 2 tsp extra to drizzle
- 2 tsp tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp fennel seeds
- 1 cinnamon quill
- 3 star anise
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground sweet paprika
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground coriander
- 1 pinch saffron threads
- 250 g orange juice
- 125 g rice wine vinegar
- 60 g white wine vinegar
- 1 tsp mirin
- 625 g water
- 30 g coconut sugar
- 6 barramundi fillets skinless (approx.140 g each)
- sea salt to season
- ground black pepper to season
- 6 cherry tomatoes
- 1 carrot peeled into ribbons
- 1 red capsicum finely sliced
- 1 fennel bulb finely sliced, fronds reserved for garnishing
- 1 zucchini peeled into ribbons
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 516.5 kcal / 2161 kJ
- Proteína
- 30.8 g
- Gordura
- 33.6 g
- Hidratos de carbono
- 20.6 g
- Fibra
- 3.2 g
- Gordura saturada
- 5.3 g
- Sódio
- 134.3 mg
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