Dispositivos e acessórios
Havuç Çorbası
Preparação 10min
Total 35min
4 porsiyon
Ingredientes
-
soğan ikiye bölünmüş50 g
-
havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)400 g
-
patates parçalara bölünmüş (2-3 cm)200 g
-
su600 g
-
tuz2 tk
-
zeytinyağı sunum için ekstra zeytinyağı20 g
-
krema, en az %30 yağ içeren50 g
-
baharat (hepsi) sunum için
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
1246.1 mg
Proteína
2.3 g
Energia
718.9 kJ /
171.8 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
19.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Çorba Mevsimi
15 Receitas
Turquia
Turquia