Dispositivos e acessórios
Glutenfri lammelasagne med lavt kulhydratindhold
Preparação 15min
Total 1h 40min
6 portioner
Ingredientes
-
courgetter trimmet og barberet i lange skiver4
-
parmesanost skåret i stykker (3 cm)40 g
-
kokosolie plus ekstra til at smøre2 tsk
-
løg, brune skåret i halve1
-
fed hvidløg1
-
gulerod skåret i stykker1
-
selleri skåret i stykker1 stilk
-
svampe, friske skåret i kvarte4
-
chili, tørret i flager½ - 1 tsk
-
timian, tørret1 tsk
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
flåede tomater750 g
-
hakket lammekød700 g
-
ricotta ost600 g
-
æg1
-
muskatnød, stødt½ tsk
-
basilikum, frisk kun blade, plus ekstra til pynt½ bundt
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
478 mg
Proteína
39 g
Energia
2691 kJ /
643 kcal
Gordura
45 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
23 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sam Wood
16 Receitas
Internacional
Internacional