Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk gurkemeje, stødt
- chili, tørret i flager, efter smag
- 2 forårsløg, kun en hvide del
- 1 spsk peanutbutter
- 15 g koriander, frisk
- 20 g østerssauce
- 10 g shoyu, soyasauce
- 10 g sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
- 2 cm ingefær (se tip)
- 120 g græskar, skåret i stykker
- 500 g kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben, skåret i strimler (3 cm)
- 2 tsk kinesisk 5-spice krydderi
- 880 g vand
- 1 terning boullion, efter præference
- 1 bundt asparges, trimmet og skåret i små stykker
- 200 g kokosmælk, light, fra dåse
- 130 g glasnudler
- rød chili, frisk, skåret i skiver, til servering
- lime, skåret i kiler, til servering
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3735 kJ / 893 kcal
- Proteína
- 59 g
- Hidratos de carbono
- 78 g
- Gordura
- 39 g
- Gordura saturada
- 14 g
- Fibra
- 6 g
- Sódio
- 758 mg
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