
Dispositivos e acessórios
Apple and sage stuffing
Preparação 10min
Total 10min
450 gram
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
butter40 g
-
Granny Smith apples core removed and cut into quarters2
-
fresh sage leaves8
-
verjuice or white wine vinegar1 tbsp
-
day old bread (approx. 3-4 slices), torn into pieces (3 cm)160 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Nutrição por 450 gram
Energia
891 kcal /
3753 kJ
Proteína
23.4 g
Gordura
36 g
Hidratos de carbono
108 g
Fibra
24.3 g
Gordura saturada
21.6 g
Sódio
1300.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia